station Strynø
Øhavets Smakkecenter
Strynø Brovej 12, 6900 Rudkøbing
50 98 13 06 / 60 77 88 65
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.smakkecenter.dk/

Tag færgen til Strynø i Det Sydfynske Øhav og efterlad al stress og jag. Her får du lov at smage og mærke Øhavets smukke natur og rolige pulsslag sammen med øboere, der brænder for øen og de kulinariske muligheder. Øboere har gennem århundreder brugt tang og urter fra naturens skattekammer i smagfulde kombinationer med kød fra de græssende dyr på øens strandenge eller fisk og skaldyr fra havet.

På øen græsser bl.a. de nøjsomme Spelsaufår, frilandgrise, galloway samt verdens mindste kvægrace Dexter. Det er oven i købet muligt, at købe forsyninger med hjem hos øens købmand eller gårdbutik.

Deltag en dag på Strynø. Du skal opleve det hele. Med øens naturvejleder tager vi til Strynø Kalv, hvor vi ser på smukke strandenge med mange spændende og smagfulde urter. Her yngler massevis af fugle, og på det beskyttede rev ser vi sæler ligge og solbade. Vi samler urter og spiselige lækkerbiskener på det lave vand, som vi tilbage på Strynø sammensætter med skønne råvarer produceret på øen til en udsøgt 4 retters menu i fællesskab med Kokken Peter.

Sammen afslutter vi dagen med at nyde et fire retters måltid med udsigt over Øhavet akkompagneret af mågeskrig.

Strynø aktuelle

Besøg en Strandsafari

placeholder_sidebar_a_1.jpg

Strandsafari på Facebook

Samarbejdspartnere