station Søndernæsgaard
Søndernæsgaard
Søndernæsvej 28, Søndernæs, 6780 Skærbæk
40 56 96 49
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.soendernaesgaard.dk/

Mærk marsken - Smag vadehavet – Oplev nationalparken

Søndernæsgård emmer af naturmagi og vital viden om råvarerne; vadehavet og marsken skaber gastronomiske oplevelser - vi smager det selv hver dag, laver mad af de urter der findes i naturen, de afgrøder vi har i køkkenhaven og de stude der græsser ude ved vadehavet……du er velkommen med ombord.

Mærk marsken, selv bygningskulturen er en oplevelse og naturoplevelser med fugleliv, sælbanker og frodig marsk, hvor lam og stude græsser sig til karakteristisk god smag. Den særlige vegetation skyldes tidevandet, mærk månen trække havet ind og følg tidevandet mellem ebbe og flod. Men hold øje med blæsten, den friske vind som også giver de anderledes vækstbetingelser for afgrøderne på markerne.

Smag vadehavet – i Søndernæsgårds udekøkken, på kanten af nationalpark vadehavet. Tag på strandsafari og kombiner oplevelser fra marsk og vadehav med dine egne gastronomiske eksperimenter spis øster, pølser eller brød krydret med urter alt fra Vorherres køkkenhave, genopdag de vilde planter som et super supplement til køkkenhavens forældede arter, vi guider dig igennem til den gode smag....vi ses herude under åben himmel

Søndernæsgaard aktuelle

Besøg en Strandsafari

placeholder_sidebar_a_2.jpg

Strandsafari på Facebook

Samarbejdspartnere