station Skarø
Is fra Skarø
Østerhovedvej 4, Skarø, 5700 Svendborg
29 29 15 20
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.isfraskaroe.dk/
Café SommerSild
Skarø Brovej 7, 5700 Svendborg
62 20 33 82 / 50 40 74 81
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.sommersild.dk/

Skarø i det Sydfynske Øhav er kendt for sin smukke natur og sit rige dyreliv. En lille ø, der med strandenge, diger, sandrev, vandrestier og udsigter gør en ø-dag til en dejlig oplevelse. På Skarø er naturen den største attraktion med de flade kyster som er karakteristisk for Danmark. Her gror et utal af planter, som har været brugt før i tiden, men bestemt har potentiale til at blive reintroduceret i vores kost og oplevelser i dag.

Udforsk øen på egen hånd. Du kan ikke fare vild. Eller få selskab af øens naturguide, der viser vej til strandenes spiselige urter. Du kan smage på strandurter, rejer, krabber osv. Safarituren kan kobles med en smagsoplevelse af tilberedt lokal mad og is samt strandens herligheder.

Bymidten har smukke gamle bindingsværkshuse og ved gadekæret og øens vandhuller kan man bl.a. høre den sjældne grønbrogede tudse kvække.

Skarø har sin egen is med birkesaft og sukkertang, nyrøget fisk fra vores lokale røgeri og andre øspecialiteter, kunsthåndværk, spisesteder, teltplads, kirke, forsamlingshus, øhavs museum og en dejlig lystbådehavn med legeplads lige i vandkanten. Der er tillige mulighed for overnatning i pensionat eller sommerhytte.

26 indbyggere holder gang i et rigt foreningsliv; så der er gang i øen både sommer og vinter. Og tre børnefamilier planter håb om en vandkants-ø i udvikling

Skarø aktuelle

Besøg en Strandsafari

placeholder_sidebar_a_2.jpg

Strandsafari på Facebook

Samarbejdspartnere